Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nippon Gases Belgium NV uit Olen/ Westerlo organiseert ‘Bistro Social’ – koken voor kansarmen

In samenwerking met de Cultuurdienst en OCMW dienst van de gemeente Westerlo organiseert Nippon Gases Belgium op woensdag 21 februari ‘Bistro Social’. Nippon Gases biedt een gratis maaltijd aan voor mensen die het nodig hebben.

Niet enkel collega’s van de vestigingen in Oevel (productie site) en Olen (administratieve functies), maar ook van andere vestigingen slaan de handen in mekaar om een 3-gangen menu klaar te maken en te serveren aan maar liefst 150 personen.

Via de gemeente Westerlo is zaal De Biehal, Sint-Michielsstraat 8, Oevel ter beschikking gesteld. Door de ondersteuning van OCMW is de communicatie verspreid bij de juiste doelgroep.  De deuren gaan open om 17u30 en vanaf 18u00 kan men aanschuiven aan tafel voor een lekkere maaltijd.

“Community Engagement is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. We willen een positieve impact creëren voor de samenlevingen waarin we actief zijn“ bevestigt Peggy Van Peer, Human Resource Director.

Nippon Gases wenst dan ook de gemeente en OCMW van Westerlo uitdrukkelijk te bedanken voor hun enthousiasme en ondersteuning tijdens de voorbereiding van dit evenement.

 

Over Nippon Gases

Nippon Gases, één van de leidende ondernemingen op het gebied van industriële en medische gassen in Europa, maakt deel uit van de Nippon Sanso Holdings Corporation (NSHD), die kan steunen op meer dan 100 jaar ervaring.  NSHD heeft ook een belangrijke aanwezigheid in Japan, Zuidoost-Azië, Australië, de Verenigde Staten en Canada, met activiteiten in meer dan 30 landen en meer dan 19.000 werknemers over de hele wereld. Onze aanwezigheid in Europa positioneert ons als een toonaangevend bedrijf met meer dan 3.000 werknemers, waarvan 27% vrouwen, die vandaag actief zijn in 13 landen en meer dan 150.000 klanten bedienen.

Veiligheid, prioriteit nummer één in ons bedrijf, wordt voortdurend verbeterd dankzij het zoeken naar risicofactoren en gedragingen en het naleven van onze veiligheidsprincipes door al onze werknemers.

De toewijding aan onze klanten, werknemers en de gemeenschappen waarin Nippon Gases actief is, is een weerspiegeling van onze toewijding aan duurzaamheid. Samen zijn wij "The Gas Professionals" en wij hebben allen hetzelfde doel voor ogen: "Het leven beter maken door middel van gastechnologie".

Lammerdries-Oost 29, Olen, België

Deel dit artikel